MY ENGLISH BLOG

neljapäev, mai 14

Emadepäev. Mother's Day



Emadepäeva hommikul äratati mind lillede ja ühe väga armsa kaardiga :) Järgnes pidulik pudrusöömine. Seejärel võisin mina veel edasi pikutada ja Andres läks lastega vanaemadele nurmenukke korjama. Lõuna ajal startisime linna, kuna ema kutsus meid pidulikule lõunasöögile Kolmes Ões. No oli see alles peen söömaaeg :) Ja sellist kuninglikku teenindust pole ma vist ka varem kogenud.


Ööseks jäime linna minu ema juurde, et talle järgmisel hommikul sünnipäevalaulu laulda. Meil on ju mai keskpaik väga tähtpäevaderohke.
Õhtul oli Maibriti lasteaias emadepäeva kontsert. Oh, see oli nii tohtult armas ja helge... Maibriti lasteaed on üldse selline pingevaba õhkkonnaga koht ja samasugune oli ka kontsert. Lapsed laulsid, emad laulsid, kõik tantsisime koos, meisterdasime, sõime kooki. Lapsed olid kingitused ka teinud - kadakapuust kuumaalused :) Ja mina kui teeneline pisardaja ei suutnud ka seegi kord end talitseda... Koju saabusime igastahes väga helges meeleolus.

Last Sunday we celebrated Mother's Day. Children woke me up with flowers and a handmade greeting card. Then we went to Tallinn to meet my mom and sister. We had dinner at The Three Sisters Hotel restaurant, which is a really posh place.
Next day was my mother's birthday, so we stayed overnight at her place to wake her up with our traditional birthday song. Later that day I was invited to Maibrit's kindergarden Mother's Day concert. It was a really warm and beautiful afternoon :)

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nii ilusad rõõmsad pildid! Minu ema ei naerata fotodel pea kunagi.
Suvi

Helen ütles ...

Sul on väga ilus ema!!!

Anonüümne ütles ...

Imekaunis pere! Silm puhkab teie särvatel nägudel! Tore on õnnelikke inimesi vaadata ja sinu vahvaid blogi lugusid lugeda...Palju jõudu ja jaksu edaspidiseks!